Aproape finalizat.. 75%

OFERTĂ UNICĂ EXCLUSIVĂ:

Fii STAR și ai acces la Bonusuri exclusive

Pune întrebări în LIVE + Sesiune Exclusivă Bonus rezervată membrilor STAR + acces manualul de lucru

În fiecare zi a provocării, Horațiu va susține traininguri LIVE pentru grupul format și va arăta exact cum să faci pasul revoluționar de la afacere la brand.

 1. Pentru a urmări pas cu pas trainingul, vei avea acces la Manualul de lucru pentru a lucra direct pe el—format digital, PDF (valoare 504 lei).

 2. Va fi și o Sesiune LIVE de Întrebări și Răspunsuri pentru cei care se înscriu în provocare ca membri STAR..

  Membrii STAR au acces direct în sesiunea LIVE pe Zoom, alături de Horațiu, în fiecare zi, și pot pune întrebări, iar Horațiu le va răspunde direct, specific, pentru a-i ajuta să aibă succes mai repede prin brand (valoare 3.504 lei).

  Aceasta înseamnă că tu, ca membru STAR, ai acces exclusiv, poți pune întrebări și primi asistență Live pentru afacerea ta—strategie, tactici, comunicare, marketing, reclame, vânzări, dezvoltare, recrutări, management… absolut totul… pe parcursul a trei zile alături de Horațiu.

 3. În PLUS, am adăugat un Bonus special pentru membrii STAR..

   

  BONUS (Valoare 1.084 lei)—Sesiune Bonus Exclusivă pentru membrii STAR

   

  La finalul provocării, vei avea acces la o sesiune Bonus Live STAR numai cu Horațiu. Vom face un rezumat al celor trei zile și vom răspunde fiecărei și tuturor întrebărilor pe care le aveți pentru a te ajuta să ai succes cât mai repede cu ceea ce ai învățat /asimilat.


Așadar acceptă provocarea și accelerează-ți succesul ca STAR.

Această ofertă are o valoare de 5.092 lei

Profită azi de această ofertă unică pentru doar 384 lei

O singură plată de 384 lei

Copyright Horațiu Manea Brand Management 2022